Skanlux Sommerhuse

Skanlux luksussommerhuse Classic - Trend - Aqua

Gennemførte luksussommerhuse 70 - 308 m2

Skanlux Sommerhuse
Skanlux Sommerhuse | Luksussommerhuse

Skanlux luksussommerhuse

Skanlux Sommerhus Classic
Classic - klassisk, skandinavisk og charmerende

Classic giver dig mulighed for at bygge et ønskesommerhus i klassisk stil. Et hyggeligt træhus med sadeltag og loft til kip i alle rum. Store panoramavinduer i gavlen, som sikrer et flot lysindfald. Mens den indvendige træbeklædning i opholdsrum og værelser skaber en hyggelig sommerhusstemning, der kombineres med en moderne og praktisk rumfordeling.

Classic katalog - klik her...

Skanlux Sommerhus Trend
Trend - moderne, minimalistisk og stilren

Trend er skabt med omhu og omtanke til den moderne familie. Her forenes form og funktion i en moderne og tidløs arkitektur. De store åbne vinduespartier, unikke kipløsninger og hvide fibergipsvægge skaber et spændende og imødekommende indendørsmiljø. Mens de luksuriøse standardløsninger, som arkitekt tagrender, Unidrain og væghængte toiletter komplimenterer den minimalistiske arkitektur.

Trend katalog - klik her...

Medbyg

Vi leverer et komplet lukket råhus inkl. fundament, kloak og nedgravning af stikledninger. Tømrermaterialerne til den indvendige færdiggørelse leverer vi også. Du står selv for den indvendige færdiggørelse inkl. vvs, el, klinker og malerentreprise.

Arkitektur

Tilret et Classic eller Trend sommerhus, så du skaber dit unikke sommerhus i tæt samarbejde med Skanlux arkitekterne.

Skanlux Luksussommerhus Aqua
Aqua - luksussommerhus med indvendig pool

Vi tilbyder et afprøvet gennemført Aqua luksussommerhus. Et Aqua luksussommerhus som en god og sikker investering.

Et Aqua luksussommerhus spænder fra 180 - 308 m2 og rummer op til 24 personer. Alle huse er indrettet med swimmingpool, sauna og stort vedludstyret aktivitetsrum.
Husene er beklædt med svensk rødgran og byggestilen er det klassiske sommerhus med sadeltag, hvor de fantastiske panoramavinduer i gavlen åbner huset op mod terrassen og haven.
Karakteristisk for sommerhusene er den hyggelige hems. Lofthøjden udnyttes maksimalt og det giver mulighed for ekstra sovepladser, samtidigt med at børnene elsker at lege oppe under loftet.
Husene er yderst rummelige og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du kan have en ligeså god ferie i januar som i august, fordi husene er helårsisoleret.

Aqua katalog - klik her...