Futurehuset

Futurehuset er lav-energihuseQualiByg ApS.

Vi tilbyder alt indenfor tømrer- & snedker opgaver. Vores ambition er at imødekomme kundens ønsker vedrørende deres byggeprojekt, men også at kunne give kunden en tilpas forstyrrelse i at tænke nye løsninger.

Byggebranchen er et område i konstant udvikling og vi vil gerne være opdateret på nye trends indenfor bæredygtige og innovative byggeløsninger, da det er noget vi gerne vil kunne levere til vores kunder.

Siden 2002 har vi oparbejdet et bredt kendskab og samarbejde med den Bornholmske byggesektor. Vores formål er at levere kvalitetsmæssigt håndværk, derfor ønsker vi ikke at gå på kompromis med vores faglige stolthed.

Alt vores nybyggeri bliver produceret, som elementbyggeri på eget værksted. Dette gør vi af flere grunde. For det første sikrer vi altid at have et tørt og kvalitativt byggeri og dermed undgå fugtskader og evt. råd på sigt. For det andet kan vi altid bygge uanset vejr situation.

Derudover vil alt nybyggeri også blive trykprøvet.Bornholm til København

Vores team er bosat på Bornholm, dog betyder det ikke at alle byggeopgaver foregår på Bornholm. Vi udfører også opgaver i København og omegn.Futurehuset